luni, 19 mai 2014

Buna :)

    Buna!
   Ma numesc Laura. Laura Ispasescu. Ma gasiti si pe Facebook.
   Am creat acest blog pentru ca stiu ca lumea mea incepe cu mine. As vrea sa te ajut sa descoperi ca lumea ta incepe cu tine. Asta inseamna ca eu cred ca fiecare este unic. Eu cred ca tu esti unic si ai puteri nebanuite. 
    Ai chiar puterea sa creezi lumea pe care o doresti, asa cum vrei tu sa fie, ca sa te simti mereu bine si in echilibru fata de ce este in jurul tau.
    Acest blog te va ajuta :
    - sa afli ce te face pe tine unic,
    - sa iti descoperi puterile (nu cele ce tin de forta muschilor ci de forta mintii si a sufletului) si sa ai incredere in ele;
    - sa te cunosti si sa te intelegi mai bine(cu tine si cu ceilalti);
    - sa comunici mai bine;
    - sa-ti faci prieteni noi;
    - sa creezi si sa  inventezi;
    - sa fi mai fericit :).
   Eu ma aflu aici pentru fiecare dintre voi, ca un partener de joaca cu idei (neobisnuite,originale, frumoase, haioase), un prieten care va sta alaturi pe drumul descoperirii si crearii lumii voastre. Sper ca va fi un drum asa cum va imaginati, la capatul caruia sa descoperiti visele voastre devenite realitate.
   Asadar, va propun sa ne cunoastem printr-un exercitiu de imaginatie: inchideti ochii si imaginati-va ca ati pornit la drum spre lumea voastra ideala, de vis. Cu ochii inchisi, parcurgeti drumul imaginandu-va fiecare loc pe langa sau prin care treceti. Nu va grabiti!Respirati adanc si bucurati-va de calatorie!  Deodata, va aflati la capatul drumului, in fata unei usi. Usa este asa cum vreti voi, in culoarea si materialul alese de voi. Intindeti mana si deschideti usa! Dincolo de ea este lumea voastra, in care va simtiti minunat. Ce este dincolo de usa? Cum este lumea voastra? Va simtiti bine acolo? Deschideti ochii si desenati sau scrieti ce ati vazut. Astept poze cu lumea voastra, sau descrierea ei (dupa cum va doriti sa o faceti). Eu va prezint lumea mea, asa cum am descoperit-o in spatele usii imaginate, printr-o pictura.
   Imi pare bine sa ne cunoastem!

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu